Äldst i laget

Jag tror det var första gången som jag gick ut på plan och var äldst i laget! Haha...

Vilket gör mig j*vligt imponerad. OIF har en ljus framtid med alla unga talanger som spelade i c-laget idag! Trots värme, motljus och skador lyckas vi vinna och det borde blivit större siffror men jag förstår amanda om hon inte vill glänsa med 9 mål alla matcher. Själv väntar jag på att hon ska göra 10 mål, men det är många matcher kvar!! ;)

Alla i laget ska ha massa plus i kanten för en härlig kämparinsats!!

3 nya pinnar till OIF! Fler vill vi ha i helgen så kom och hejja fram oss till vinst.

Lördag 15.00 OIF B - Rödsle BK
Söndag 17.00 OIF A - Mariebo IK

 

Nu tror vi på vinst, på att vi vinner varje närkamp och bollduel.
Vi drömmer om vinst i natt och nästa natt!!
Vi vill, vi vågar och vi kan!

NI ÄR GRYMMA TJEJER!!!
Glöm inte att vi grillar imonkväll :)

kramar Qollan#6


Lycka till från en "gästspelare"....

Fyra matcher spelade och lika många förluster. Tre mål framåt och fjorton i baken. Hm....men detta  är nu historia. Imon e det en ny match med 90 minuters nya utmaningar. Med blåstället på å en hoooper jävlar anammat så kommer det lossna för ett revanschsuget Ormaryd.
Yving som e tillbaka mellan stolparna vill med all sannolikhet visa var skåpet ska stå...
Morgondagens försvar kommer defentivt ge Smedbyanfallet huvudbry med sin snabbhet men framför allt med sin tuffhet.. Här ska man inte få ngt gratis inte.
OIF ställer upp med ett tekniskt mittfält som, om det behövs, kan springa över berg i 90 minuter och mer därtill. Här kamperar nämligen 4 riktiga fältherrar/damer.
Framåt blir man giftiga med en tuff targetplayer som Mickan som kompletteras med en löpstark och kvick Anna.
Om fallet skulle bli så att man tvingas göra byten har Ormaryd en bänk som heter duga. Smedbytjejerna kommer bli förvånade över hemmalagets jämnhet.
Så till uppladdningen imorgon. Väl på TT-vallen....Plocka fram vinnarskallen!!! .Ha som mål att först vinna "5kronors kastningen", Alltid trevligt med ett ekonomsikt tillskott men oxå viktigt att börja vinna matchen i matchen. Fokusera sen och undvik att bli säl, gris, bi eller ngt annat djur under kickningen. Onödigt att fönedra sig inför såväl egna laget som motståndarna ;) .  Om ni sen fortsätter i den andan så har ni stora möjligheter att bjuda Smedby upp till dans.
Lycka till brudar och ledare!!!

Jobb, jobb och åter jobb. Efter mycket grubblande fram o tillbaka har jag tagit beslutet att sluta i Ormaryd. Tidsbrist med stort T är anledningen. Har trivts jättebra från första stund. OIF e ett gäng härliga spelare och ledare som jag kommer sakna. Jag tror och hoppas på en vändning och välförtjänta poäng för A-laget och fortsatta framgångar för B- och C-laget. Ni e grymma!!!

Ses igen. Kommer sakna er alla //
Kram Sandra


Vinst i hemma premiären

Heeej heeej heeej!!

 

Wooohoo!! Härligt jobb idag tjejer. Vilken andra halvlek vi göra. Maler på i 45min + tilllägg!!! Underbart att se. Nykomlingarna i div 3 slår laget som kom trea i div 3 förra året! Starkt!!! 

Matchen började dock lite skakigt och his/mais tryckte på rejält men andra halvlek äger vi  totalt! 
Referat kommer på hemsidan inom kort...

 

Hemläxa till Line och Sofia, ni sjöng inte i ringen........ ÖVA!!!

 

Ta med er andra halvlek. Ät och vila ordentligt och ladda för helgens matcher!!

kram högerbacken


RSS 2.0