Lycka till från en "gästspelare"....

Fyra matcher spelade och lika många förluster. Tre mål framåt och fjorton i baken. Hm....men detta  är nu historia. Imon e det en ny match med 90 minuters nya utmaningar. Med blåstället på å en hoooper jävlar anammat så kommer det lossna för ett revanschsuget Ormaryd.
Yving som e tillbaka mellan stolparna vill med all sannolikhet visa var skåpet ska stå...
Morgondagens försvar kommer defentivt ge Smedbyanfallet huvudbry med sin snabbhet men framför allt med sin tuffhet.. Här ska man inte få ngt gratis inte.
OIF ställer upp med ett tekniskt mittfält som, om det behövs, kan springa över berg i 90 minuter och mer därtill. Här kamperar nämligen 4 riktiga fältherrar/damer.
Framåt blir man giftiga med en tuff targetplayer som Mickan som kompletteras med en löpstark och kvick Anna.
Om fallet skulle bli så att man tvingas göra byten har Ormaryd en bänk som heter duga. Smedbytjejerna kommer bli förvånade över hemmalagets jämnhet.
Så till uppladdningen imorgon. Väl på TT-vallen....Plocka fram vinnarskallen!!! .Ha som mål att först vinna "5kronors kastningen", Alltid trevligt med ett ekonomsikt tillskott men oxå viktigt att börja vinna matchen i matchen. Fokusera sen och undvik att bli säl, gris, bi eller ngt annat djur under kickningen. Onödigt att fönedra sig inför såväl egna laget som motståndarna ;) .  Om ni sen fortsätter i den andan så har ni stora möjligheter att bjuda Smedby upp till dans.
Lycka till brudar och ledare!!!

Jobb, jobb och åter jobb. Efter mycket grubblande fram o tillbaka har jag tagit beslutet att sluta i Ormaryd. Tidsbrist med stort T är anledningen. Har trivts jättebra från första stund. OIF e ett gäng härliga spelare och ledare som jag kommer sakna. Jag tror och hoppas på en vändning och välförtjänta poäng för A-laget och fortsatta framgångar för B- och C-laget. Ni e grymma!!!

Ses igen. Kommer sakna er alla //
Kram Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0