Paus i pluggandet...

Tjenatjena!

Har tagit lite paus i pluggandet och tänkte blogga lite. 
Först och främst, kul med ytterligare ett nyförvärv, välkommen till OIF Felicia :) 
Jätteskoj att vi fått så många nya spelare, både unga och rutinerade (gamla?) ;) lite knep och lära sig alla namnen, men snart finns ju alla på bild på hemsidan så då får man kolla där och lära sig namnen ;) haha!

Längtar hur mycket som helst till matcherna och melodifestivalsmys hos yving nu i helgen! Ska bli superkul, behöver du hjälp med något yving får du säga till :)

Igår var jag på zoninstruktörsmöte i Jönköping och dem sa en grej jag fastnade lite för,
något man kan tänka på:
"To be number one, you must train like number two" 

 

Inte långt kvar till serierna börjar nu.
Någon som längtar efter TT-Vallen eller??!!

Kramar Qollan

Bättre sent än aldrig...

Denna frasen har flera betydelser i nuläget för mig...

1. Äntligen har jag också fått tummen ur och skrivit i bloggen som jag blivit tillfrågad. Illa illa att det ska behöva ta sån´ tid men nu är jag här å gästspelar.

2. Helgens match var ett riktigt bottennapp på många sätt och vis. Men det e ju inte nu vi ska va som bäst. Utan den 19 april när vi springer ut på TT-vallen för seriepremiär mot nykomlingen Ljungby-då börjar allvaret!
Visst det e aldrig kul att torska. Inte ens en gamling som jag kan lätt hantera en förslust, hur stor lr liten den än må vara. Men man lär av sina misstag och så länge man lever heter det ju. Så vi får väl dra lärdom av helgens batalj och tacka Värnamo för lektionen.

3. För att  2009 ska bli ett positivt fotbollsår e det jävulskt viktigt att vi alla drar vårt strå till stacken. Även om kroppen skriker efter vila och suget efter försäsongsträning endas kan skymtas i horisonten är det nu vi bygger de slagkraftiga lag som ska vara med och fajtas när seriena drar igång. Som den gamla klyschan säger. "Det finns tyvärr inga genvägar till framgång!!"
Snart är vi där tjejer när vi snörar på oss fotbollspjucken och ett grusigt Skogsvallen är ett minne blott. Vad skönt att slippa allt grus som letar sig in både här och där. Hellre lite gräs och ständiga fighter med TT-vallens alla mygg. =)

4. Som gröngöling, i dubbel bemärkelse, i gänget ser jag fram emot lördagens samkväm. Har varit blå nu i snart tre månader och inget partaj så långt ögat nått. Ska bli riktigt nice med lite melodifestivals mys och lite mingel med nyfunna vänner. Lite dolce vita med gliiter å glamour och ett glatt OIF-gäng kan det bli mycket bättre? På söndag vet jag!!

5. John Blund har nu hittat hit. Klockan är halv tolv och jag krymper nu till kojs.
Bättre sent än aldrig....

Ses på träningen imon. Natti natti
/ Sandra

Träningsmatch

Så var det då dags för första träningsmatchen.
Borta mot Värnamo på konstgräs.
Om vi glömmer resultatet och ser till matchen så kändes det ändå som en OK
insats. Vi behövde lite tid o spela ihop oss (och konstigt vore det väl annars).
Jag känner på mig att det här kommer bli kanon tills det är dags för gräs!



På tal om gräs. Var det någon mer som än jag som började längta efter TT-vallen
efter gårdagen? Men konstgräs är ju alltid en början! :)
Nu ska jag vila upp mig för ännu en hård träningsvecka.
Plåstra om skoskvaven och strecha bort träningsvärken och
ladda dubbelt upp för nästa match!

Ses på tisdagsträningen igen tjejer!
Och då avslöjas för övrigt vilka som röstats fram till spelarråd och festkommité
(trumvirrvel)

Ses då! Kram Maria #3

Februarikväll o nyss hemkommen från grusträningen....

Förfrusna tår, röda näsor, ånga som stiger som moln från huvudena....ja vad kan bättre förklara en försäsongsträning uppe på Skogsvallen :) Kul att så många kom på träningen idag, trots kylan!!! På lördag börjar det roliga tjejer...matcherna!!! Färden går ner till Värnamo o första träningsmatch (på konstgräs). Veckan började ute i Anneberg...brottarfys m Johan. Fick lära oss lite grepp, bl a nacksving o det kan ju vara bra att ta med sig ut på planen :) ha ha... I tisdags valde vi att ställa in träningen mkt beroende på kylan, var nog ett klokt beslut. Dumt att riskera både skador o för mkt kall luft i lungorna!! Ikväll var det så dags igen, på med så mkt kläder som möjligt o ge sig iväg. 26 st tjejer på träningen,jättekul!!! :)  Efter korttagning, genomgång o träning bar det sen av hemåt igen...
Dags att borsta gaddarna o få ngr timmars sömn innan jobbet kallar igen. Laddar för helgens drabbning redan nu o kom ihåg tjejer: Taggtråd till frukost o krig ute på plan!!! (det har jag klarat mig på ett antal år) ha ha... Natti natti!! vi ses på lördag... kram Snake


först ut

Wooohoo! Först att skriva i bloggen :) sitter hemma med förkylning, halsont, öroninflamation och jag vet inte vad, men var uppe en sväng på skogsvallen för att kolla läget och det såg ut att vara många, trots kylan, och jag hoppas ni tränar hårt inför helgens träningsmatch! 

Forza OIF

 

Kramar Qollan


Nu kör vi igång bloggandet igen!

Nu gör vi en omstart med bloggandet.

RSS 2.0