Blagets seriepremiär

Från min sida började den minst sagt orättvist, då jag på femkastningen TRÄFFADE hörnflaggen men sen rullade femman meter därifrån. Typiskt. Milla vann. Nästa match, då j*vlar!!! ;)

 

Matchen nu då. För ovanlighetens skull var vi jättemycket i tid. (Henrik jobbade, kan det var orsaken?) Vi kunde ta det lugnt men så fort uppvärmningen startade var det fokus och taggat!!!!!

Matchen var jämn och vi hade en liten svacka i slutet av första halvlek, men jobbar oss tillbaka!!

3-3 blev det tillslut, rättvist kanske?!

Honken blev tvåmålsskytt och Milla satte 3-3 målet. Ref kommer på hemsidan så småningom!

1p från seriepremiären! BRA JOBBAT!! Nu fortsätter vi framåt, hårda träningar, mat och vila :)

//Qollan


Bekymrad

Först vill jag säga att det var skitkul att spela med blaget idag och vi rullar boll asbra!
En växel till i anfallet och straffområdet så kommer vi vara farliga i år!

 

Det som bekymrar mig är att vi inte börjat kasta femma i blaget :( måste vi göra på lördag, (min enda inkomst). För er som inte vet vad det är så är det en kul grej okänd person kommit på. Alla i laget har med sig en femma varje match som man kastar mot en pinne, hörnflagga eller liknande. Den som kommer närmast får alla femmor :) Är man skicklig i detta kan det blir stora summor i slutändan... Såg på växjö matchen att många av de nya spelarna inte är lika rutinerade som oss andra i detta. Har ni inget att göra en kväll, mät ut en sträcka hemma i trädgården och öva öva öva ;)

 

Det andra som plågar mig är att vi INTE SJUNGER I BLAGET!!!! och om ursäkten är att ni nya spelare inte kan segerlåten vi har i ormaryd så tänker jag nu för alla nyförvärv skriva ner låten här så ni kan träna och nästa vinst så ska stämmorna klinga om så jag själv måste ta tonen!!!

Inte en aning om vem som hittat på denna heller :)

Ett trevligare gäng en OIF, fallera

Man sällan eller aldrig har fått se, fallera

och sorger har vi inga

när vi våra matcher vinna 

och förlorar vi så sjunger vi ändå, fallera

Oh yes, we have no bananas

we have no bananas today, ohweey!

Bra, jobbat, tjejer!!

 

Bara hem och öva sandra ;) Nu ska jag sova! Ses på onsdag!

Kramar Qollan


En sockerbagare...

Kan man verkligen säga, har precis bakat klart till första bjudfikat ikväll :) 

 

Riktigt skönt att äntligen vara ute på TT-Vallen!! På söndag är det seriepremiär för alaget och nästa vecka för b- och claget och nu kör vi så det ryker hela säsongen ut !!!!!!

 

Ses ikväll! Kram Qollan


Sandsjöfors 09

VAD HÄNDE EGENTLIGEN I SANDSJÖFORS!!?

Förra helgen var vi på läger i Sandsjöfors! Vi kom till hallen (där vi skulle sova) i fullpackade bilar och hade först lite samling innan gruppen delades i två. Grupp 1 hade teori och grupp 2 pingistunering. Det var på blodigt allvar och tillsist stod mia och nico som segrare i grupp 2. Efter det var det dags för middag på sandsjöfors värdshus. MUMS!!!!! när alla var mätta åkte vi tillbaka till hallen och grupp 2 hade teori och grupp 1 pingis och då vann gurra och linn som sedan mötte nico och mia i en avgörande final. Trots att gurra har gamla pingis meriter fick hon och linn se sig besegrade!! Sen var det lite göra-vad-man-vill-tid, typ hoppa på min och fias madrass så vi inte hade någon luft kvar, innan det var dags att krama kudden :)

 

Lördag:

Även att vi pumpade upp vår madrass gick luften ur. Den var sönder men jag rullade över till milla istället och fia vaknade på golvet ;) haha! Upp tidigt! Frukost och sedan kom tidningen vid halv tio och fotade nyförvärven och intervjuade Leia och Linda. Kl tio startade träningen och det var strålande sol och blå himmel så underställen åkte av på en del och henke tog till o med av sig mössan! De som skulle spela blagsmatch senare på dagen hade fasta situationer med linda och de andra hade lite bollövningar med henke. Fast först blev vi utskällda för att vi hade fel färger på våra t-shirtar. Så tänk på det nu emma landin, inga röda tröjor på träningarna ;) hehe! 

Efter träningen var det middag och göra-vad-man-vill-tid. De flesta av oss satt ute i solen och jobbade på brännan och lägrets första floskel kom, från tami:
Vi sitter och pratar om sandra i vårat lag som spelade i vff förra året och dem hade chans att gå upp i tvåan precis som hennes kille som spelade i herrlaget i ff och så var det ett repotage om dem i tidningen och någon säger att sandra sagt "går vi upp, målar vi huset grönt" Efter en stund säger tami "vaddå gå upp? i vikt eller?" 

Sedan var det dags för match, OIF B - Landsbro B, den slutade 1-0 till Lif, för referat se hemsidan. Middag efter matchen och sedan dags för lite lekar. Vi blev indelade i sex lag. Första leken var de traditionella charaderna och det var mycket som blev galet. Evas brandman som blev till Honkens trädgårdsmästare och sedan gjorde Tess det till en präst... Micka försökte få rolf att fatta att hon var en kille. Sandra, som inte gjort detta med oss innan, fick ingen att förstå förrens byxorna åkte ner och Frida har en ny uppvärmningvariant - balettsteg! 

Andra leken var en stafett där man skulle ha en tia i ögat, ett gelehallon under läppen och en galje mellan knäna. Alla blev otroligt snygga, särkskilt Petra!!!

Tredje leken var en musiktävling från stenåldern. Rolig men svår, i alla fall för oss yngre. Men det vände säkert upp och ner på tävlingen. Kommer inte ihåg vilket lag som vann men det spelar mindre roll. Det var himla roligt och stort tack till lekledarna Anna, Maria, Lisa och Cassi!!! 

Söndag

Idag var det ombytta roller på träningen. De som spelade b-match hade bollövningar med henke och de som skulle spela a-match hade fasta situationer. En del protesterade mot Henkes idé om färg på t-shirt och klädde sig i helrött.
Efter träningen var det, lunch och städning. Alaget hade matchgenomgång och åkte sedan till hjältevad och b-lagsspelarna åkte hem.
Alaget mötte HIS/MAIS, det blev vinst med 5-1, för referat se hemsidan där med. 

Tillslut fick vi alla åka hem till våra efterlängtade sängar, helnöjda efter en kanonhelg!!!

Glad Påsk önskar Qollan 

 


RSS 2.0