Dax för träningsläger Sandsjöfors/Björköby

Så var det då dags för första träningsläger i den blå munderingen. Har alltid haft, i FF dvs, på min lott att skriva en sk kom-ihåg-lista inför träningsläger. Åh jag kan ju inte bryta en tradition så därför kommer här en inofficiell sådan. För latmatsken ska påpekas att den absolut inte e fullständig men kanske en liten hjälp på vägen.....

Till träningspassen, lör och sön kl 10.00, behöver du:
- Shorts, bör innehålla magsnöre. Pinsamheter uppstår så lätt annars.

- T-shirt, en som inte skaver. Den känsliga typen tar flera olika t-shirtar, de andra hårdingarna tränar i samma mer än en gång.

- Underställ, även om shorts och gräs är synonymt med träningsläger så finns alltid ngn som är extra känslig. Åh bara som ( ) så lämnar jag mina grå hemma Mia. Kan ju vara ngn som ser en.

- Tjocktröja å långbyxor, vi vet inget om vädret. Solsken och värme står högst på önskelistan men vem vet om tomten hittar till..va var det nu igen Qollan...Bromsvik. ;)?

- Sport-bh, om du är i behov. Benskyddstejp finns annars i mängder.
- Strumpor

- Benskydd

- Grässkor, både en höger och en vänster är att rekommendera. Även för oss "enfotadade". Har du köpt nya skor ska även dom gamla med! Tänk på skoskavs-risken. Skoskav är ingen acceptabel ursäkt att inte kunna delta på olika aktiviteter.
- Handduk. Inte för liten, du ska kunna torka hela kroppen. Du kan dessutom behöva två stycken om du inte vill använda en icke torr handduk nästa träningspass/match.

- Nya fräscha underkläder, ta inte dina favoriter, du ska byta en massa gånger. Frida du kan lämna dina snygga hemma :).
- Vattenflaska. Vi har inte råd att vi delar bakteriehärder nu så här nära inpå lagens olika seriepremiärer.

  

Övriga prylar:

-      Hygienartiklar är en självklarhet. Här ska också tilläggas, för den utseendefixerade, att smink, spray och andra hjälpmedel välkomnas. Tänk på att det kan  finns risk för manligt folk på plats.

-      Lakan, påslakan och örngott att snarka i. Givetvis en hårt och platt liggunderlag för den tuffa eller en lite fluffigare luftmadrass för den veka. Tältsäng för den som gärna bär ihjäl sig.

-      "Pissetofflor" är ju allt gött

-      Snacks. Bra att ladda batterierna inför träning och match.

-      Nya Oif-stället så vi kan urskilja den talangfulla eliten mot övriga i byn. =)
-      Mobiltelefon är ett måste när man åker så långt hemifrån under så lång tid. Allt för att kunna hålla kontakten med nära och kära på "hemmaplan".

Åh till sist.
Måste jag verkligen påminna om att det e ett glatt humör som gäller hela helgen. // Sandra
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0